Музей Назарія Яремчука

Ми пропонуємо відвідати художній музей Вижницького коледжу прикладного мистецтва, який знаходиться у м. Вижниця. Фантастичне багатство оздоб, неповторна краса творіння людських рук, багата фантазія студентів коледжу – в експонаті музею. Це і одяг, і ткацтво, і вишивка, і різьба по дереву, робота по металу, прикраси та побутові речі.

Також Ви маєте змогу побувати в будинку, де жив видатний український естрадний співак, народний артист УРСР Назарій Яремчук. Тут Ви побачите сімейні реліквії родини Яремчуків, меблі, фотографії та особисті речі співака.

Побачити на власні очі найбільшу писанку в світі (13,5 м - висота, та 10 м - діаметр), Ви маєте можливість, відвідавши музей писанкового розпису, що знаходиться в м. Коломия, Івано-Франківської області. В колекції музею понад 6000 писанок з різних регіонів України та країн світу. Серед експонатів музею є також писанки з підписами відомих політичних діячів України. За результатами акції «Сім чудес України», музей опинився на восьмому місці за голосами інтернет-користувачів та на сімнадцятому місці за голосами експертів.

 

  • Карусель
  • Карусель
  • Карусель
  • Карусель