Про Нас!

- Місце, на якому побудована туристична база відпочинку «Кремениця», ще з давніх часів оспівувалось в піснях українськими митцями, чаруючи своїм колоритом та неповторним краєвидом. Ліс, гори та річка Черемош, ніби чаклують над цією місцевістю, у всі пори року , приваблюючи природною красою та свіжим повітрям. Вся величність та могутність Карпатських гір, надихають на зворушливі враження та незабутні відчуття. Тут ніби куточок «цнотливої» природи, яку оминув прогрес цивілізації.
Що може бути ціннішим на сьогоднішній день для нас і для наших дітей, а ніж вода, яку ми п’ємо, їжа, яку ми вживаємо та повітря, яким ми дихаємо. Тільки в екологічно-чистій місцевості, де родюча земля зі щирим врожаєм – все це є реальністю.
- За бажанням можна завітати до ресторану «Кремениця», побудованого з натурального кругляка, на 200 місць. Там можна скуштувати страви місцевих кухарів, які з гордістю дотримуються бабусиних рецептів. Тут готують на дровах в печі, в бужарні, на гратарі та шпаргаті.
- Вам запропонують традиційні національні страви, м’ясні вироби з власного виробництва, панський бануш з бринзою та грибами, пляцки зі шкварками, річкову форель в сметанці до кулешки на пательні, соління з ґаздівського погреба, гуцульський борщик на бужених ребрах з грінками та салом, гонорову грибну юшку з білих сушених грибочків, домашній хлібець з кунжутом, млинці з карпатським медом, варенички з вишнями на парі, запашний чай зі збору карпатських трав. Ну і наш цілющий узвар з сухофруктів і т. д.
- А для веселої компанії кухар приготує нашу фірмову страву «Дошка від ґазди» (на 8-10 чоловік). На великій дерев’яній таці подається чотири види м’яса: шашличок, асорті домашніх ковбасок ,курячі крильця, та смаковиті реберця в гірчично-медовому соусі  лаваш з бринзою та кропчиком, овочі-гриль, картопля айдахо, бануш з бринзою та шкварками, соуси до м’яса та крилець. 
- А як приємно після смачної трапези відпочити в номері, де заколисують пахощі натурального дерева…
- Нехай для вашої сім’ї основою вибору стане – здоровий та корисний відпочинок!
- З повагою адміністрація «Кремениці».